Salg til virksomheder & offentlige institutioner / myndigheder

Book demo

Besøg vores demolokale og oplev vores mikroskoper...

Kom forbi vores demolokale og afprøv de digitale industri mikroskoper (kræver aftale i forvejen). Medbring nogle af de emner som du ønsker at undersøge nærmere.

Bor vi langt fra hinanden, så kan vi også gennemgå vores udstyr online via Teams. Ring på 5051 3209 for aftale!

Besøg vores demorum og prøv detektors og mikroskoper.

Har du behov for en demonstration af ét af vores produkter, så kontakt gerne én af vores sælgere for en demo. I vores demolokale kan vi afprøve og vise dig en bred pallette af vores produktsammensætning, herunder detektors, mikroskoper, uv lys etc. Der er en stor fordel at prøve produktet ‘live’ og få en dialog om mulighederne. Det giver en ærlig oplevelse af produkt og system, at kunne afprøve det inden køb. Samtidig har du muligheden for at spørge ind til muligheder og begrænsninger.

GRUNDIG RÅDGIVNING

Det er vigtigt for os, at vores kunder får den bedst mulige rådgivning. Det minimerer muligheden for fejlkøb og ærgelser. Vi bestræber os altid på, at give den bedst mulige vejledning i beslutnings- og købsprocessen. Derfor er det en stor fordel at kunne afprøve produktet / løsningen i praksis, da der altid opstår en hel del spørgsmål som skal besvares i denne forbindelse. 

SE PRODUKTERNE LIVE

Svarer produktet til dine forventninger? Er systemet korrekt sammensat i forhold til anvendelse og budget? Overholder løsningen kravspec i forhold til funktionalitet? Uanset hvilket spørgsmål du ligger inde med, så er det altid en fordel at have set og afprøvet produktet. Søger du et mikroskop, så er det altid en god ide, at medbringe emner som skal undersøges.

KONTAKT OS FOR EN DEMONSTRATION

Kontakt os på 5051 3209 og aftal et tidspunkt for en demonstration af vores produkter.

Det skal bemærkes, at der ikke kan købes eller udleveres produkter fra vores demolokale (lager ligger i Jylland.