Salg til virksomheder & offentlige institutioner / myndigheder

ForsideArtiklerHvad betyder FUV, UV365, RFID..?

Hvad betyder FUV, UV365, RFID..?

Der er i forbindelse med detektors, mange tekniske udtryk. Her kan de læse hvad de mest anvendte udtryk betyder.

Dækker over almindeligt hvidt LED lys. Formålet er at belyse emnet, så der kan foretages en grundlig undersøgelse/inspektion, og dermed afgøre om emnet er ægte.

Hvid lys kan komme fra forskellige vinkler (fra toppen, fra siden eller som krydslys).

Findes i alle modeller fra Doculus Lumus og DocuViewer.

Den mest almindelige UV bølgelængde til undersøgelse af bl.a. pas.

UV (365nm) giver en optimal afbildning af UV-sikkerhedsblæk og kan også anvendes i forbindelse med nanotekst og flere fibre på pas og pengesedler. Også ideel til detektion af UV-funktioner på polycarbonatkort.

Forskel på UV 365nm og 380nm.

Står for “Front UV Torch”, som kan oversættes til en UV lommelygte som er placeret foran på detektoren. FUV findes kun på produkterne fra Doculus Lumus. Anvendes typisk til første undersøgelse af fx et pas, hvor der er indlagt sikkerhedsfeatures som reagerer på UV lyset.

Front UV lommelygten har en ekstra stærk 365 nm UV LED.

FUV

Med Anti-Stokes er det nemmere at se strukturer i offset tryk og i prægninger. Til dette formål fungerer laseren som en sammenhængende strålingskilde med usynlig infrarød stråling i den nære rækkevidde ved 980 nm.

IR LED (Infrarødt lys) med en centerbølgelængde på 870 nm er perfekt egnet til at vise IR sikkerhedsfunktioner i området 830 til 925 nm.

RFID-transponderkontrollen gør det muligt at verificere de transpondere, der er integreret i pas eller ID-kort. Derfor kan du kontrollere ægthed, korrekt funktion og transpondertype på meget kort tid.

Husk, at i nogle pas forhindrer en afskærmning læsning udefra. Bare åbn passet for at kontrollere det indeni.

RFID-transponderkontrollen gælder for alle RFID-transpondertyper i hele verden (f.eks. Type A/Type B).

Doculus Lumus RFDI læser

Find de rette produkter

Under Vores sortiment kan du filtrere mellem de forskellige produkter, så produkter med fx UV365 eller RFID vises. På den måde finder du netop de produkter, der opfylder dine krav.