Salg til virksomheder & offentlige institutioner / myndigheder

ForsideDoculus LumusVælg den rigtige detektor

Vælg den rigtige detektor

Der findes forskellige type af udstyr på markedet, der kan anvendes ved fx ID kontrol, pas kontrol eller undersøgelse af dokumenter. Det er imidlertid vigtigt at se på, hvor grundig undersøgelsen skal være. Derfor opdeler vi undersøgelserne op i to kategorier, Frontline og Second Line.

Frontline står for den første undersøgelse, mens medarbejderne i Second line udfører en mere dybdegående og tidskrævende undersøgelse. Udstyret der anvendes i de to kategorier er forskellige, dog med mindre overlap.

De fleste detektors er grundlæggende avancerede lupper med forskellige typer lys. Fælles for dem er, at de tages op til øjet så undersøgelsen, kan udføres.

Foretager man mange undersøgelser dagligt, så bør man vælge en detektor som kan tilsluttes en computer og hvor emnet, der undersøges, kan ses på en computerskærm. Udover det mere behagelige i at se emner på en skærm, så får man samtidig er højere forstørrelse og ikke mindst, muligheden for at tage billeder eller video af det aktuelle emne. Disse billeder kan i tvivlstilfælde sendes til det Nationale ID Center som kan hjælpe med vurderingen.

Frontline

Her foretages den første og ofte hurtige undersøgelse af ID, pas, dokumenter m.v. Dette sker typisk i kommunernes Borgerservice, på kirkekontorer eller af Politiet i marken.

Udstyret har ofte en forstørrelse mellem 10x og 15x og der kan benyttes både hvidt lys, UV lys (365nm) og Anti-Stokes. Doculus Lumus fås med RFID-læser som tjekker den chip, der findes i nyere pas.

Udstyr til frontline undersøgelser
Figur: Udstyr til den første undersøgelse.

Det anbefales at supplere sin detektor med en UV lygte, der kan oplyse et større areal og nemt afsløre sikkerhedsdetaljer i fx pas. I den forbindelse har vi sammensat forskellige “Borgerservice-sæt” med både detektor og UV lygte.

Secondline

Dette udstyr åbner mulighed for en mere dybdegående undersøgelse. Udstyret har ofte flere features og en højere forstørrelse.

Nogle modeller kan tilsluttes en computer, så der kan optages både billeder og video. Desuden giver tilslutningen mulighed for, at flere personer kan vurdere et emne sammen. Benyttes af medarbejdere som står for en mere dybdegående undersøgelse.

Udstyr til second line undersøgelser
Figur: Udstyr til den mere dybdegående undersøgelse.

Specifikationer Detektors

Kontakt os

Har du spørgsmål til produkterne ovenfor, så kontakt os, gerne på telefon 5051 3209.

Udvalgte varer fra shoppen